Haber 1
08.09.2022  - 

Mjeku Familjar 24 ORË

– Qasja në cdo kohë për të gjithë pacientët në shërbimet e mjekësisë familjare dhe në shërbimet tjera e mundëson shërbimi 24 orësh. Në këtë shërbim akteret kryesorë janë: – […]