Ku mund ta gjej QDT Medina?
“QDT Medina” ndodhet me lokacion në qytetin e Ferizaj në adresën - Rr. “Ramadan Rexhepi”/ Rruga e Spitalit. Ju mund ta gjeni lokacionin e saktë në hartë duke kërkuar: Qendra Diagnostike Medina
Si ta bëj një termin me mjekun specialist?
Mund të caktoni termin: 1. Telefononi në numrin +383 49 162 111. Në të njëjtin numër mund të merrni të gjitha informacionet e nevojshme për shërbimet e ofruara nga Poliklinika dhe Laboratori. 2.Përmes adresës elektronike të postës elektronike (e-mail): medina@192.168.178.23 3.Përmes Facebook: https://www.facebook.com/medinaqdt Punonjësit tanë do t'ju kontaktojnë brenda 24 orëve pas dorëzimit të formularëve të plotësuar.
Cili është orari i punës në QDT Medina?
Qendra Diagnostike Medina është hapur për 24 orë në 7 dite te javes, duke ofruar shëbime poliklinike dhe laboratorike. Shërbimi i Mjekësisë Familjare dhe Primare është në dispozicion të pacientëve 24/7. Shërbimet Laboratorike mund ti merrni nga ora 07:30-00:00.
A mund t'i kryej analizat laboratorike pa termin?
Analizat laboratorike nuk kanë nevojë për termin. Ju mund te vini në orarin 07:30-00:00, në çdo ditë të javës për të marrë shërbimet laboratorike.
A mund të vizitohem te mjeku pa termin?
Për të marrë shërbimin Primar apo kontrollin e Mjekut të Familjes, nuk keni nevojë të caktoni një takim, ndërsa nëse dëshironi te ekzaminoheni nga mjekët specialistë, është është e nevojshme që termini të përcaktohet paraprakisht.
Sa kushton marrja e një shërbimi në QDT Medina?
Për të marrë informacione rreth çmimit për një shërbim të caktuar mund të na telefononi në numrin: +383 49 162 111. QDT Medina ju informon për çmimin para marrjes së shërbimit. Në rast të nevojës për ekzaminime shtesë pacienti informohet paraprakisht per llojin e ekzaminimit dhe koston e saj. Pacienti në QDT Medina informohet siç duhet për te gjitha intervenimet dhe ka të drejtën të kërkojë informata rreth kostos për secilin shërbim që e merr.
Unë dua të punoj në qendrën tuaj mjekësore. Ku mund ta dergoj CV-në time?
Ju mund të gjeni vendet aktive te punës në websajtin tonë në seksionin e Karrieres, ose në njoftimet në faqet tona në rrjetet sociale. Nëse keni aspiratë, njohuri dhe entuziazëm dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, për të punuar në një mjedis dinamik, mund të aplikoni nga menyja Karriera, gjeni linkun për aplikim plotëso formën dhe përfundo. Aplikimi juaj do të futet në bazën e të dhënave të kandidatëve tanë potencial dhe do të shqyrtohet nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.
Me cilat kompani sigurimesh bashkëpunoni?
QDT Medina ka nënshkruar kontratë bashkëpunimi me kompani të sigurimit: SCARDIAN - Kontratë për shërbime shëndetësore