Ortopedi

Le t’ju ndihmojmë t’i ktheheni stilit të jetës tuaj aktive.

QDT Medina ofron kujdes ortopedik gjithëpërfshirës për çdo gjendje ose dëmtim që ndikon në lëvizshmërinë tuaj ose funksionin muskuloskeletor. Ekipi ynë ortopedik është i trajnuar posaçërisht në të gjithë sistemin muskuloskeletor, duke përfshirë kockat tuaja, por edhe kërcet, ligamentet dhe indet e tjera lidhëse që mbështesin trupin tuaj dhe punojnë së bashku me muskujt tuaj për lehtësinë e lëvizjes. Ne punojmë në bashkëpunim me specialistë të tjerë klinikë për kujdesin tuaj specifik, duke përfshirë mjekun tuaj të kujdesit parësor ose mjekun referues dhe specialistë të tjerë muskulo-skeletorë si reumatologë ose fiziatër.

Kjo qasje multidisiplinare do të thotë që ju keni bashkëpunimin dhe koordinimin e kujdesit tuaj nga diagnoza deri në rikuperimin optimal. Kujdesi i plotë ortopedik në QDT Medina përfshin një gamë të gjerë shërbimesh, nga shërbimet e imazherise në vend deri te trajtimi kirurgjik ose jokirurgjik, menaxhimi i dhimbjes ndërhyrëse dhe mjekësia fizike. Çdo anëtar i ekipit tonë të klinikës ortopedike bashkëpunon për përparimin tuaj, duke bërë trajtimin sipas nevojës për te siguruar rezultate të përmirësuara.

 

Duhet të jeni gjithmonë në gjendje të lëvizni lehtë dhe të bëni aktivitetet që doni pa dhimbje kockash, kyçesh apo muskujsh. Një specialist ortopedik do të sigurohet për këtë.

Pavarësisht nëse vini në departamentin tonë ortopedik me një dëmtim të lidhur me sportin, problem të shtyllës kurrizore, tendosje muskulore ose ndonjë gjë tjetër në mes, mund të ndiheni të sigurt se do të filloni të riktheni forcën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur. Ndërsa mund të kërkohet kirurgji për t’ju ndihmuar të shëroheni, specialisti juaj ortopedik do të punojë shumë për të gjetur opsionin e trajtimit që është më i miri për ju.