Mjekët tanë me përvojë janë të etur për të ndryshuar jetën tuaj në një mënyrë pozitive. Ne kujdesemi për ju dhe jemi të gatshëm të përmirësojmë mendjen dhe trupin tuaj.

- Mjekët - Medina QDT

Kudo që arti i mjekësisë dashurohet, ka edhe dashuri për njerëzimin

- Hippocrates

Ne ofrojmë qasje në kujdes cilësor gjithëpërfshirës mjekësor për të gjithë qytetarët

- Medina QDT

Pasuria më e madhe është shëndeti

- Virgil

Kontakti

Nr Tel: +383 49 162 111
Facebook: Medina QDT
Instagram: medina.qdt
LinkedIn: qdtmedina
E-mail: medina@medina-ks.com

Vendodhja

QDT Medina ndodhet me lokacion në qytetin e Ferizaj në adresën
Rr. Ramadan Rexhepi
- Rruga e Spitalit

Poliklinika

Shërbimi i Mjekësisë Familjare dhe Primar është në dispozicion të pacientëve 24/7

Laboratori

Shërbimet Laboratorike mund t'i merrni çdo ditë nga ora
07:30 - 22:00.

Webone About

Për çdo problem apo nevojë për kujdes shëndetësor

QDT “MEDINA” si institucion shëndetësor është themeluar në Nëntor të vitit 2013, në fillim me disa shërbime, e pastaj gradualisht duke i shtuar njësitë apo shërbimet tjera mjekësore. U themeluam duke parë kërkesat dhe nevojat e njerëzve që të kenë një vend ku mund të marrin shërbime cilësore në fushën e mjekësisë. Sot ku jemi, falë punës dhe përkushtimit ndaj pacienteve tonë, kemi arritur të ndërtojmë cilësi dhe zgjerim të shërbimeve.

divider

Çasshmëri, vazhdimësi dhe procesim i suksesshëm i trajtimit të pacientit.Duke përzier mjekësinë dhe teknologjinë ofrojmë përmirësim të shëndetit tuajMëso më shumë për ne →

- Shërbimet tona -

Me aparatura moderne të teknologjisë bashkëkohore, ofrohet gamë e gjerë e analizave laboratorike

Analizat Biokimike

Testet biokimike mund të ndihmojnë në diagnostikimin e një game të gjerë sëmundjesh mjekësore si:

Njësia e Laboratorit Biokimik

Infeksionet bakteriale ose virale, miopatia, hepatopatia, nefropatia, enteropatia dhe anomalitë metabolike.

Shiko →

Analizat Mikrobiologjike

Laboratori i mikrobiologjisë mund të parandalojë dhe të bëjë kontrollin efektiv të infeksioneve.

Njësia Mikrobiologjike

Mikrobiologjia diagnostike përqendrohet në analizën laboratorike të ekzemplarëve klinikë në rastet kur dyshohet për një sëmundje infektive.

Shiko →

Analizat Hematologjike

Vlerësimi hematologjik mund të ndihmojë për të mbështetur një diagnozë të anemisë, hemokoncentrimit dhe infeksioneve bakteriale ose virale.

Njësia e Hematologjisë

Laboratori klinik i hematologjisë kryen një shumëllojshmëri të gjerë të testeve bazike dhe te avancuara hematologjike mbi gjakun e plotë, serumin, urinën, lëngjet cerebrospinale dhe lëngje të tjera të trupit.

Shiko →

- Mjekët Tanë -

- Lajme -

Çka është vitamina B12 ?

Çka është vitamina B12 ? Vitamina B12 është një ushqyes esencial i cili së bashku me folatet, ka rol të shumëfishtë në organizëm prej të cilave më të rëndësishëm janë […]

Mjeku Familjar 24 ORË

– Qasja në cdo kohë për të gjithë pacientët në shërbimet e mjekësisë familjare dhe në shërbimet tjera e mundëson shërbimi 24 orësh. Në këtë shërbim akteret kryesorë janë: – […]