Radiologji dhe imazheri e avancuar

Imazhet mjekësore jane shpesh një pjesë e rëndësishme e marrjes së diagnozës dhe trajtimit që ju nevojitet për t’u shëruar plotësisht. Ne jemi këtu për t’u siguruar që ato imazhe të jenë të qarta.
Pavarësisht nëse keni nevojë për një skanim të veçantë mjekësor ose radiografi bazë, mund të besoni se do të merrni kujdes të nivelit të lartë nga departamenti ynë i imazherisë mjekësore.
     ◉ Ekografia
     ◉ Skaneri & Rezonanca
     ◉ Imazheria Pediatrike