Webone About

Rreth nesh

QDT “MEDINA” si institucion shëndetësor është themeluar në Nëntor të vitit 2013, në fillim me disa shërbime, e pastaj gradualisht duke i shtuar njësitë apo shërbimet tjera mjekësore. U themeluam duke parë kërkesat dhe nevojat e njerëzve që të kenë një vend ku mund të marrin shërbime cilësore në fushën e mjekësisë. Sot ku jemi, falë punës dhe përkushtimit ndaj pacienteve tonë, kemi arritur të ndërtojmë cilësi dhe zgjerim të shërbimeve.

divider

Misioni


Të gjithë njerëzit që kanë nevojë të kenë një adresë të caktuar ku mund të marrin shërbime mjekësore


Vizioni


Ofrimi i shërbimeve cilësore për të gjithë njerëzit në nevojë