Kirurgji e përgjithshme

Kujdes shembullor, shërbime gjithpërfshirëse

Në QDT Medina, ne e kuptojmë se çdo operacion është një ngjarje e rëndësishme në jetën tuaj. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë çdo përpjekje për t’ju bërë të ndiheni të qetë. Ne fokusohemi tek ju si individ, me kujdes të përshtatur në përputhje me rrethanat. Ne do të flasim me ju për operacionin tuaj në terma që mund t’i kuptoni. Ne do të dëgjojmë nga afër pyetjet ose shqetësimet tuaja.

 

Kirurgët dhe stafi ynë punojnë si një ekip i koordinuar, secili duke aplikuar ekspertizën e tij në situatën tuaj të veçantë. Ju gjithmonë do të dini se kë të telefononi para ose pas operacionit tuaj, dhe ne i kthejmë telefonatat menjëherë. Ekspertizë, kujdes me cilësi të lartë, vëmendje për çdo pacient individual – kjo është ajo që e bën ndryshe QDT Medina.