Radiologji

Radiologji dhe imazheri e avancuar Imazhet mjekësore jane shpesh një pjesë e rëndësishme e marrjes së diagnozës dhe trajtimit që ju nevojitet për t’u shëruar plotësisht. Ne jemi këtu për […]

Shiko Më Shumë

Alergologjia

Departamenti i Alergologjisë në QDT Medina ofron shërbim të specializuar dhe bashkëkohor në diagnostikimin dhe trajtimin e të gjithë spektrit të sëmundjeve alergjike për të rritur dhe fëmijë

Shiko Më Shumë

Internistikë

  Mjekësia Interne Mjekësia Interne (Sëmundjeve të brendshme) në QDT Medina, është një nga departamentet më të rëndësishme, nisur kjo nga gama shumë e  gjerë e sëmundjeve që trajton si […]

Shiko Më Shumë

Gastroenterologija

Gastroenterologjia është dega e mjekësisë që studion funksionin normal dhe sëmundjet e ezofagut, stomakut, zorrëve të holla, zorrës së trashë dhe rektumit, pankreasit, fshikëzës së tëmthit, kanaleve biliare dhe mëlçisë.

Shiko Më Shumë

Kirurgji Vaskulare

Kirurgji Vaskulare Shërbimet vaskulare në QDT Medina ofrohen nga një ekip mjekësh duke përfshirë kirurgë, radiologë intervenues dhe kardiologë që punojnë së bashku me një ekip infermierësh dhe teknikësh shumë […]

Shiko Më Shumë

Mjekësia Familjare

Mjekësia Familjare Shërbimi primar Zgjedhja e një mjeku të kujdesit parësor është një vendim i rëndësishëm për ju dhe familjen tuaj. Një mjek i kujdesit parësor (i njohur si Mjeku […]

Shiko Më Shumë

Ortopedia

Ortopedi Le t’ju ndihmojmë t’i ktheheni stilit të jetës tuaj aktive. QDT Medina ofron kujdes ortopedik gjithëpërfshirës për çdo gjendje ose dëmtim që ndikon në lëvizshmërinë tuaj ose funksionin muskuloskeletor. […]

Shiko Më Shumë

Otorinolaringologji

Otorinolaringologji Për diagnostikimin dhe trajtimin e kushteve ose çështjeve që prekin veshët, hundën ose fytin tuaj, mund të mbështeteni te ekipi i ORL në QDT Medina. Anëtarët e ekipit tonë kanë trajnim të […]

Shiko Më Shumë

Kirurgji e përgjithshme

Kirurgji e përgjithshme Kujdes shembullor, shërbime gjithpërfshirëse Në QDT Medina, ne e kuptojmë se çdo operacion është një ngjarje e rëndësishme në jetën tuaj. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë […]

Shiko Më Shumë

Endokrinologji

Endokrinologji Trajtimet Diabeti Diabeti është një gjendje që ndalon trupin e një personi të prodhojë mjaftueshëm insulinë ose t’i përgjigjet asaj normalisht. Insulina është një hormon që rregullon sasinë e […]

Shiko Më Shumë

Urologjija

Urologjia është specialitet degë e kirurgjisë që merret me traktin e urinës (meshkuj dhe femra), dhe me sistemin riprodhues të meshkujve. Mjekët profesionistë të specializuar në fushën e urologjisë quhen […]

Shiko Më Shumë